(VIDEO) Dosar penal, după ce un șofer de Uber, din Iași, a fost amenințat la Craiova de doi clienți

Un bărbat de 33 de ani, din Iași, care a venit la Craiova pentru a face transport de perrsoane în sistem ride-sharing, a fost jignit și chiar amenințat de doi clienți. Ieșeanul a fost ”interogat”, intimidat și chiar amenințat de cei pe care îi transporta, totul fiind filmat, clipul video fiind postat și pe Facebook. 

Azi, angajatul Uber, fiindcă despre extinderea serviciului acestei companiei la Craiova a fost și conflictul, a depus plângere la Secția 3 Poliție Craiova. Acesta le-a povestit oamenilor legii că luni, 15 martie a.c., în timp ce se afla in timpul serviciului, pe raza Municipiului Craiova, a fost ameninţat cu acte de violență de doi bărbați.

IPJ Dolj a deschis un dosar penal pentru amenințare. 

”Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în timp ce efectua un transport persoane, bărbatul în cauză ar fi luat în autoturim, la comandă, doi bărbați de 37 și 41 de ani, din Craiova, care l-ar fi amenințat cu acte de violență. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare  iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, au informat reprezentanții IPJ Dolj.

Foto: captură video/Sursa video: Ionuț Scarlat/Youtube

Adauga comentariu