(VIDEO) Dunărea a format un bar pe apă la Bechet. Valurile fluviului au intrat peste clienții unei terase din localitate. "Stau cu picioarele în apă și beau o bere rece"

Dunărea continuă să crească. Valurile ei au ajuns direct peste clienții unei terase din Bechet. Oamenii nu s-au speriat, ba mai mult, au profitat de moment să se răcorească.

 Cum însă în acest weekend temperaturile de afară au depășit ușor 30 de grade, oamenii de la mese nu au părut deranjați de valurile de la picioare, valuri reci ca berea care o serveau relaxați.


"Stau cu picioarele în apă și beau o bere rece", a declarat unul dintre clientii terasei.


Clienții nu s-au speriat de apa Dunării care le-a invadat terasa, ci s-au destins ascultând sunetul valurilor care se spărgeau printre mese și scaune.


Este prima dată când terasa situată pe malul Dunării se inundă. Fluviul nu a mai crescut niciodată atât de mult, încât să ajungă la nivelul barului și chiar să-l depășească, inundand amplasamentul.

Patronii nu au închis terasa. Locația este deschisă pentru amatorii de senzații tari, care vor să fie serviți într-un bar pe apă.

sursa video Facebook Escape bar@food

Adauga comentariu