(VIDEO) Fenomen inexplicabil surprins de camerele de supraveghere. Cum și-a găsit un craiovean mașina după ce a parcat-o, ca de obicei, în fața propriei case

Zona crepusculară a Craiovei ar putea fi în cartierul Catargiu. Un craiovean s-a trezit în această dimineață cu mașina, un BMW seria 3, proptită într-un stâlp, după ce, cu o seară înainte, o parcase regulamentar în fața curții sale. Neștiind ce s-a întâmplat în timpul nopții, a cerut ajutorul unui vecin ale cărui camere supraveghere erau orientate către trotuarul din fața porților.

Imaginile surprinse de camerele video sunt absolut incredibile. Mașina pornește pur și simplu, urcă un dâmb, pune la pământ un pomișor, apoi înaintează cu viteză mică și se oprește într-un stâlp, în timp ce roțile încă se învârt. Proprietarul ei nu are nicio explicație.

“Am parcat mașina seara trecută în fața casei, băgată în viteză și asigurată. Pe timpul nopții nu s-a întâmplat nimic. În jur de ora 5 dimineața însă, aceasta a plecat singură de pe loc. Nu am știut nimic până nu m-a căutat un vecin să mă întrebe de ce este mașina mea în stâlp. Am mers să o mut, dar nu a mai pornit. Nedumerit, am mers să văd imaginile suprinse de camerele vecinului. În mod inexplicabil, mașina a pornit, chiar a avut o denivelare mare pe care a urcat-o, și nu s-a oprit până în acel stâlp de la colțul străzii. Dacă nu era acel obstacol, ar fi continuat să meargă pentru că am găsit urmele roților care s-au învârtit pe loc și au creat mici șanțuri. Nu am nici cea mai mică explicație pentru toate acestea, iar imaginile mă derutează și mai tare”, recunoaște Sorin, proprietarul mașinii.

Omul a fost nevoit să cheme o platformă pentru a-și putea transporta autoturismul la un service. Acum așteaptă ca un specialist să diagnosticheze mașina și să afle de ce aceasta nu mai pornește după aventura din timpul nopții trecute.

“Eu am pus tester-ul după ce am văzut că nu mai pornește, dar nu mi-a apărut nicio avarie. Nu știu ce are, dar sper să găsesc o explicație pentru ce s-a întâmplat”, susține craioveanul.

 

Adauga comentariu