(Video) FILIAȘI. Semafor legat cu sfoară după ce s-a balansat ore întregi deasupra mașinilor și pietonilor

Un semafor amplasat pe Bulevardul Racoțeanu din Filiași, care s-a rupt, cel mai probabil, din cauza rafalelor puternice de zilele trecute, a fost ”reparat” cu sfoară. Atât au putut să facă autoritățile. Ore întregi, semaforul a atârnat doar în cablul de alimentare cu electricitate, funcționând în bătaia vântului. Un ”Dorel”, fiindcă așa profesionist pare, a rezolvat, însă, problema: a legat dispozitivul cu ceva care pare o sfoară. Semaforul e instalat chiar în centrul orașului, în proximitatea Primăriei Filiași.

(Click pe imagini pentru redarea la dimensiunea completă)

Imaginile cu isprava au fost postate pe Facebook de un conducător auto: ”Hai că s-a rezolvat problema cu semaforul in Filiași, puțină sfoară și este ca nou. (Profesionalism Românesc). Dacă pentru un banal semafor desprins nu aveam accesoriile necesare pentru prinderea și remedierea problemei, ce să mai vb despre lucruri complicate. Suntem înconjuraţi de incompetenţă, dar şi de o neînţelegere crasă a fenomenelor sociale cu care ne confruntăm”.

În altă ordine de idei, văzând cum flutură semaforul, ne-am adus aminte de o poznă de-ale autorităților, de acum câțiva ani, când pe același bulevard au fost instalate mai multe ornamente de Crăciun în formă de chiloți, bikini și sutiene. După ce imaginile cu instalațiile au făcut deliciu național, ornamentele au fost repoziționate.

Să sperăm că și de data asta se va întâmpla la fel. Adică semaforul va fi reparat și repoziționat cu seriozitate. Lăsând ironiile la o parte, dispozitivul trebuie reparat urgent, altfel sunt șanse ca următoarea știre despre Filiași să fie despre cum cineva a fost strivit de un semafor legat cu sfoară. Cu atât mai mult cu cât dispozxitivul atârnă chiar deasupra unei treceri de pietoni foarte circulată.

Sursa foto și video semafor: Ovidiu Păun

Foto ornamente Crăciun Filiași: Craiova Forum

 

 

Adauga comentariu