(VIDEO) Hoți puși pe fapte mari. În timp ce unii preferă ștergătoarele și oglinzile, alții au furat plăcuțele de înmatriculare ale mai multor mașini dintr-o parcare. Polițiștii încearcă să afle ce motiv au avut

Persoane necunoscute au dat lovitură după lovitură zilele acestea și au furat tot ce au putut. Pe imaginile făcute publice de un internaut se observă tupeul cu care un șofer coboară de la volanulpropriei mașini și apoi smulge de la o mașină din parcare un ștergător. Totul s-ar fi întâmplat în cartierul Craiovița.

Un furt mai puțin obișnuit a avut loc noaptea trecută  într-o parcare din același cartier. 11 proprietari de mașini și-au dat seama că au rămas fără plăcuțele de înmatriculare.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 noiembrie a.c., persoane necunoscute, prin demontare, au sustras plăcuţele de înmatriculare de la 11 autoturisme aflate într-o parcare din Craioviţa Nouă. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, fiind desfăşurate activităţi în vederea identificării şi a tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Oamenii legii speră să îi prindă pe hoți înainte să folosească plăcuțele de înmatriculare sustrase la comiterea altor infracțiuni. 

Sursa foto/video: Info Trafic Craiova si Dolj 

Adauga comentariu