(VIDEO) Imagini incredibile filmate în blocul operator. Medicul dat afară, Mugur Riza, a intrat în sala de operații în timp ce un pacient era supus unei intervenții chirurgicale

Un nou scandal de care se leagă numele urologului Mugur Liviu Riza a avut loc în această dimineață. Medicul a fost dat afară din spital după ce conducerea unității medicale a decis luni ca acestuia să îi fie desfăcut contractul de muncă. Sub pretextul că mai are de luat obiecte din biroul de la serviciu, doctorul a venit astăzi la spital. Acesta a intrat într-o sală de operații chiar în timp ce un pacient era operat. 

Pe imagini se aude și se vede aparatura medicală care monitorizează pulsul bolnavului, iar pe monitor se poate observa că era o operație deschisă. În ușa sălii stau două cadre medicale care încearcă să îl convingă pe dr. Riza să iasă, în timp ce un doctor îi cere să iasă.

“Așa ceva în blocul operator, mai rar. Este blocul operator, băi. (…) Nu ți-e, băi, rușine?”, se aude vocea unui doctor din sală.

Medicii au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor, dar până la venirea cestuia, dr. Riza a părăsit spitalul. Pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, medicul a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei. 


Adauga comentariu