(VIDEO) Imagini înspăimântătoare în centrul oraşului. Un craiovean a trecut prin spaima vieţii lui în drum spre casă

Un tănăr craiovean este atacat de căini în centrul oraşului. Şi după spusele acestuia scena se întâmplă în fiecare seară când merge spre casă de la muncă. Omul a postat un filmulet care să susţină cele spuse şi necrezute de autorităţi, pentru că tânărul susţine că a cerut ajutor însă degeaba.

"Daca te mănâncă câinii pe fiecare seara când vi de la muncă. Am făcut reclamație de 2 ori la politie numărul non urgențe dar nimic. Ultima oara am sunat în urma cu vreo doua luni. Au spus ca vor trimite niște hingheri și nimic. Nu e prima data când sunt atacat. Ultima oara eram pe bicicleta și au alergat după mine. Au sărit pe o parte a bicicletei, m-am dezechilibrat și am căzut în mijlocul străzii. M-am lovit la picior și cot", spune craioveanul.

Pe filmuleţ se vede clar cum căinii extrem de iritaţi sar în neştire la tânărul care trece prin zonă, la km 0 al oraşului. Nu sunt provocaţi şi totuşi patrupedele aleargă din zona verde şi se îndreptă spre trotuar, sărind la picioarele craioveanului. Omul încearcă să îi alunge, dar câinii agresivi revin şi mai înverşunaţi. Întreaga scenă se petrece în intunericul nopţii, când abia pot fi observaţi.

Craioveanul a reuşit să scape de furia căinilor maidanezi de această dată.

Sursa video Esti din Craiova daca

 

 

 

Adauga comentariu