(VIDEO) Kilograme de cannabis au fost descoperite de polițiștii de la Crimă Organizată. O femeie și un bărbat sunt acum căutați pentru că au făcut trafic internațional de droguri

Întreaga cantitate de halucinogene a fost descoperită de oamenii legii care investigau condițiile în care drogurile ajung la consumatorii din oraș. În total, 3,4 kilograme de cannabis și 80 de grame de hașiș provenite din Spania. Coletele au fost trimise prin curier, dar nu au mai apucat să ajungă la destinatari pentru că au fost ridicate de polițiști.

Drogurile ar fi fost destinate pieţei din Craiova, urmând a fi valorificate către diverşi consumatori, contra unor sume cuprinse între 70 şi 100 de lei/gram.

În cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova a solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani şi a unei femei de 24 de ani, din Craiova, persoane care se sustrag cercetărilor. Marți, 12 martie, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri.

 

Adauga comentariu