VIDEO. La Craiova, copiii se joacă de mici cu cuțitele, pe stradă. Doi puști au tăiat cauciucul unei mașini pentru amuzament

Un proprietar de autoturism, din Craiova, a avut surpriza neplăcută să constate, în această dimineață, că mașina sa are pană. Când a privit mai bine roțile a realizat că unul dintre cauciucuri a fost, de fapt, tăiat cu un obiect ascuțit. Cum locuința sa are sistem de supraveghere video a căutat să afle ce s-a întâmplat. Nu mică i-a fost surprinderea să vadă că paguba a fost provocată de doi copii. Înainte să se ”bată” cu cauciucul autovehiculului, se poate observa din imagini cum unul dintre puști face ”scheme” de luptă și flutură cu ”vitejie” un cuțit cu o lamă de dimensiuni considerabile (vezi video mai jos). 

Craioveanul spune că a făcut o plângere la poliție, la scurt timp după ce a constatat prejudiciul și a văzut înregistrările de pe două camere de supraveghere instalate pe imobilul său.

Se observă cum cei doi vin de pe Bvd. Ilie Balaci și intră pe Str. Drumul Fabricii, unde era parcată mașina mea. Ora de pe camerele de luat vederi arată că mi-au spart roata duminică seara, în jurul orei 22:30. Azi, am sesizat Secția 6 de Poliție Craiova”, a povestit bărbatul.

Păgubitul spune că prejudiciul provocat de cei doi copii este de circa 500-700 de lei. Cauciucul a fost tăiat în trei locuri.

 

Adauga comentariu