(VIDEO) Liviu Dragnea și-a găsit nașul. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au fost rugați să îi fie părinți spirituali liderului PSD și iubitei sale, Irina. Totul s-a întâmplat în fața a mii de oameni

Se anunță nuntă mare în PSD, iar intențiile de se întoarce în fața ofițerului de stare civilă au fost făcute chiar de către Liviu Dragnea. Viitoarea doamnă Dragnea este Irina , tânăra de 26 de ani care îl insoțește peste tot. Aceasta a fost prezentă și astăzi la mitingul PSD de susținere a lui Claudiu Manda la alegerile europarlamentare și de prezentare a candidaților social-democrați pentru un fotoliu la Bruxelles.

La finalul discursului său, Dragnea i-a chemat alături de el pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, cel mai de notorietate cuplu din politica românească. În fața miilor de simpatizanți PSD, Dragnea le-a făcut o ofertă surprinzătoare.

“Dacă o să mă lase ăștia în pace și o să fie ce o să fie, aici în fața oltenilor, îi rog să ne fie nași”, a spus Dragnea, în uralele mulțimii.

La ieșirea de pe scenă, liderul PSD a mai făcut o declarație.

“Fiecare își găsește nașul până la urmă”, a recunoscut acesta.

Irina Tănase, femeia care i-a răpit inima președintelui social-democrat, nu a dorit să facă nicio declarație și s-a îndepărtat atunci când a fost abordată de jurnaliști.

Zvonuri despre căsătoria dintre Dragnea și partenera sa au apărut în rândul apropiaților de mai mult timp. Astfel, chiar dacă nunta lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu se anunța a fi cel mai monden eveniment din politică în acest an, căsătoria liderului PSD ar putea să se organizeze curând.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit timp de aproape 28 de ani cu Bombonica Prodana. Aceștia au divorțat în 2015.   

 

Adauga comentariu