(VIDEO) Mașinăria de partid funcționează ca unsă. USR acuză că manifestanții sunt aduși cu forța la miting. Asaltul “cămășilor albe” a cuprins întregul oraș

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.- a postat pe Facebook Adrian Prisnel, parlamentar USR.

Rerprezentanții partidului acuză că în acest fel sunt aduși oamenii la manifestarea de forță a PSD din această după-amiază. Aceștia au postat și filmulețe în care se văd zeci de persoane care sunt luate cu autocare albe și transportate apoi către Craiova.

Într-un clip video surprins de un membru USR la Unirea, se văd mai multe persoane care se urcă într-un autocar.

În altă filmare realizată de cei de la USR se observă un convoi de autobuze ce se îndreaptă către oraș.

Simpatizanții PSD, aduși sau nu cu forța, au fost lăsați în mai multe zone ale orașului, de acolo de unde au pornit în coloană, pe jos, către centru.

Din cauza restricțiilor impuse pe strada A.I. Cuza, traficul în zona centrală a fost infernal întreaga zi.

Sursa foto: Nicolae Giugea

La mitingul de astăzi au fost anunțate peste 40.000 de persoane, simpatizanți veniți să participe la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare și pentru susținerea lui Claudiu Manda.  

Adauga comentariu