(VIDEO) Musafir nepoftit la un botez, în Filiasi. Un șoricel s-a plimbat nestingherit pe o masă, printre tacâmuri și mâncare. Reacția proprietarului restaurantului

Apariția nedorită a fost sesizată seara trecută, chiar în timpul unei petreceri de botez, la un restaurant respectabil din Filiași. Rozătoarea a fost zărită în timp ce se afla pe o masă la care se servise de scurt timp aperitivul.

Șoricelul a fost filmat cu un telefon mobil de o persoană prezentă la botez. Pe imagini se vede cum micuțul musafir stă lângă o farfurie în care încă se mai află mâncare, apoi țâșnește printre tacâmuri și pahare și coboară de pe masă, speriat.

Proprietarul restaurantului a explicat cum s-a ajuns la această neplăcere și a subliniat că incidentul nu este o dovadă a neprofesionalismului în administrarea locației.

"Am aflat și noi aseară de apariția unui șoarece la masa lăutarilor. Singura explicație pe care eu o găsesc este aceea că a intrat pe o ușă care se afla foarte aproape de masa lăutarilor și pe care ei o foloseau foarte des pentru a ieși să fumeze. Este singura posibilitate prin care șoricelul ar fi putut să pătrundă în sală. Noi am acordat o atenție deosebită protejării locației de rozătoare conform procedurilor legale. Avem sisteme de protecție anti rozătoare, capcane, tot ceea ce nu se impune. Suntem de aproape 10 ani pe piață și suntem recunoscuți pentru respectul pentru client. Mâncarea noastră este preparată cu multă grijă, în condiții de igienă desăvârșită. În tot acest timp nu am avut niciodată incidente legate de serviciile noastre. Ceea ce s-a întâmplat aseară nu caracterizează activitatea noastră.", a explicat proprietarul restaurantului.

 

Sursa foto și video: Facebook Avizier Filiași 

Adauga comentariu