(VIDEO) "O POVESTE ADEVĂRATĂ!" Ce se mai întâmplă cu familia băiețelului bolnav din Secu, Dolj. Surprizele plăcute se țin lanț. Dragos primește din nou ajutorul prietenilor săi pasionați de Mustang-uri

Pe Dragoș Condescu l-ați cunoscut anul trecut când Ziarul de Craiova a scris despre povestea unui băiețel bolnav de o boală incurabilă, din Secu, Județul Dolj. Între tratamente și vizite la medici, Dragos își face timp pentru pasiunea lui, mașinile Mustang, iar cei de la Asociația Ford Mustang România se ocupă de ceva timp de implinirea celor mai frumoase dorințe ale copilului.


El este Dragos, la mai bine de 1 an de când presa a scris povestea lui. Este mai senin și mai fericit ca niciodată. Mama lui este cea care duce tot greul, iar Dragos niciodată nu știe că nu au bani de tratament sau că nu poate să plătească un transport până la clinicile din București. 


Mașinile lui preferate și prietenii care le conduc, îl vizitează cât de des posibil și asta il face foarte fericit.


Acum vin din nou cu ajutoare pentru familia greu încercată a lui Dragos. După ce casa le-a luat foc anul trecut, Dragos și membrii familiei s-au îngrămădit în două camere mici. 

 

Cu ajutor de la cei binevoitori și multă muncă, familia a reușit să ridice o casă nouă. Ne bucurăm să-i fi putut ajuta și noi cu acoperișul. Le mulțumesc tuturor prietenilor noștri din Ford Mustang România și Caravana fapte bune care au făcut acest lucru posibil. Mai sunt multe de făcut: ferestre, instalații, finisaje dar Dragoș este mai aproape de a locui în căsuța sa. Îi puteți ajuta cu orice luând legătura cu mama lui Dragoș, doamna Condescu Aniana. Ca în fiecare an, am încercat să îi facem o bucurie. Noi spunem ca am reușit. Cea mai mare împlinire este să îl vedem mergând și cu zâmbetul pe buze. Vom face tot ce ne sta în putință să îl ajutăm pe Dragoș să creadă în continuare în visele sale. Multă Sănătate îți dorim Dragoș, scriu cei de la Ford Mustang.


Iubitorii acestor mașini nu contenesc să îl ajute pe Dragoș de fiecare dată când are nevoie. Tot ei i-au adus la poartă peste 50 de Mustang-uri și la fiecare sărbătoare sunt acasă la el.

Adauga comentariu