(VIDEO) Patru autocamioane și un autoturism, implicate într-un accident pe DN 65 Craiova – Slatina

Accident rutier în acestă dimineață, pe DN 65, la ieșirea din Balș către Slatina. În evenimentul rutier au fost implicate trei TIR-uri și un autoturism care a fost prins sub unul dintre autovehiculele de mare tonaj. Cele trei autocamioane au intrat unul în celălalt, din imagini observându-se că și cabinele acestora au fost avariate.

Traficul este blocat.

Revenim!

UPDATE, ora 9:15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că este vorba despre patru autocamioane și un autoturism, care au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 65 Craiova – Slatina, la kilometrul 31, în afara orașului Balș, județul Olt. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulația este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor și desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor.

Se estimează reluarea traficului în 30 minute.

UPDATE, ora 10.00: Circulația este, în continuare, blocată.

Conform Reporter24.info, care citează reprezentanți ai ISU Olt, în cele cinci autovehicule se aflau șase persoane, iar toate au fost găsite conștiente și cooperante: 

Trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. 

 

 

Adauga comentariu