(Video) Peste 800 de polițiști de la toate structurile, caută un tânăr de 23 de ani care a evadat, joi seara, din Arestul IPJ Dolj

CRUŢAN ANDREI-SORIN, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat, aseară, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani de închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în Centru pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar în care este suspect de omor. Evadatul a fost căutat toată noaptea, însă oamenii legii încă nu l-au găsit.

800 de polițiști, de la toate structurile îl caută, în continuare, pe bărbat și au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ. Acesta a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României. Echipe de căutare, periere, scotocire au acționat pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Motăței, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, politistilor de la transporturi, frontieră, dar și a Poliţiei Locale Craiova, la activitati fiind folosiți și câini de urmă. 

Totodată, au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului de deplasare al evadatului.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării, deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Andrei Sorin Cruțan fusese adus la Centrul de Reținere pentru că e suspectat de comiterea unei crime, în luna mai a acestui an, în comuna Moțăței. Tânărul ar fi ucis o bătrână după ce a tâlhărit o.

 

Adauga comentariu