VIDEO. Poliția a urmărit cu mai multe echipaje trei puști - de 15 și 16 ani - care au luat mașina părinților și au plecat cu ea pe străzile Craiovei. Finalul - un accident și un dosar penal

Trei tineri, unul de 15 ani și ceilalți de 16 ani, au fost urmăriți, azi-noapte, pe străzile din oraș, după ce un echipaj de poliție de la Secția 4 Poliție Craiova a făcut semnalul regulamentar de oprire a automobilului în care se aflau, când se deplasa pe Strada ”General Doctor Ion Cernătescu”. Șoferul nu a oprit, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie.

Ajuns la intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel care se afla la volan, un adolescent de 16 ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti. Momentul a fost filmat de o trecătoare, imaginile fiind postate pe Facebook.

Mașina cu care au circulat minorii a fost luată de acasă de adolescentul de 15 ani.

Conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi doi minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele identificate de poliţişti au fost conduse la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt”, a precizat Cosmin Grădinareu, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Video în link-ul de mai jos

https://www.facebook.com/groups/233002110384364/permalink/1286739625010602/

 

 

Adauga comentariu