(VIDEO) Poliţiştii care nu primesc mită. Sunt trei şi lucrează la Poliţia Filiaşi. Cu cât şi pentru ce ar fi plătit un şofer să scape basma curată din mâinile lor

Agent Sef Adj. Alin Balaci, agent principal Ion Papalagă şi agent Daniel Firi sunt cei trei poliţişti care nu-i iartă pe şoferii care greşesc în trafic.


Într-o astfel de situaţie s-au aflat cei trei la începutul anului, la un control de rutină în trafic.

Au oprit o maşină al cărei conducător auto depăşise limita legală de viteză în Filiaşi. La un control al documentelor, oamenii legii au stabilit şi faptul că şoferul din Argeş nu deţinea nici poliţă RCA valabilă. Poliţiştii l-au amendat şi au dispus şi reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare ale maşinii.


Şoferul, în încercarea de a scăpa le-a oferit agenţilor suma de 200 de lei pentru a nu mai lua măsurile legale care se impun. Numai că oamenii legii au informat imediat conducerea IPJ Dolj şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, iar şoferul de 42 de ani s-a ales şi cu dosar penal pe numele lui pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.


Acesta se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile.


Cei trei poliţişti sunt în branşă de câţiva ani şi lucrează la poliţia oraşului Filiaşi. Unul dintre cei trei, agent sef adj. Alin Balaci este chiar la cea de-a treia desistare.

Adauga comentariu