(VIDEO) Președintele-consilier local de la PNL Teasc aruncă și arde gunoaiele pe islazul comunal

O remorcă plină cu gunoaie a fost deșertată, ieri, pe islazul comunal din Teasc. Totul ca și când ar fi fost cel mai firesc lucru de pe pământ. De pe-al nostru este, ce-i drept, fiindcă de la cel mai mic, la cel mai mare, cetățenii consideră a fi dreptul lor s-o facă: "Da' toată lumea aruncă", nu-i așa?

https://youtu.be/ct7EfKbT5Ag

De data aceasta, gunoiul i-a aparținut președintelui PNL Teasc, Gheorghe Marinescu, de altfel consilier local în comună. Subordonații domniei sale au fost filmati, duminică, de un coleg de Consiliu de-ai săi, de la Pro România, care i-a luat la întrebări pe "salubriștii" de ocazie. 

Potrivit consilierului Florin Matei, cel care a făcut înregistrările, deșeurile ar proveni de la magazinele pe care Marinescu le deține în localitate. Văzând conținutul - cutii de la diverse produse de curățenie si alimentare, ambalaje, sticle etc., lucrurile par să stea întocmai. 

Unde dai si unde crapă!

Întrebat de Ziarul de Craiova de ce aruncă deșeurile de la magazin pe câmp, liberalul se scuză nonșalant susținând că gunoaiele nu sunt de la magazin, ci din curtea mamei sale, unde se adunaseră prea multe.

"Au făcut baieții curățenie în curte. Deci, se lucrează la niște pavele si s-a făcut curățenie în curte la mine. La mama. Mergeți și dvs. la toată lumea de prin sat și vedeți că acolo se aruncă toate gunoaiele ăstea mai așa... Așa punem si noi. La magazine avem patru contracte cu Iridex. Deci, chiar veniți să vedeți că e totul curățat în curte, că aici am făcut curat", se scuză alesul local.

Vedem imaginile. Pesemne că mama sa consumă... mult Bake Rolls și băuturi

Cand insistăm cu faptul că nu de unde provine gunoiul este problema, ci unde este aruncat, Gheorghe Marinescu o cotește și spune că el nu a știut nimic din "ce-au făcut băeții". Fiindcă era plecat.

Islazul comunal unde încă mai pasc oi, vite și capre este înțesat de mormane de gunoaie. Reprezentanții Gărzii de Mediu Dolj au ajuns, astăzi, acolo și au confiscat un tractor si o căruță, după ce proprietarii au fost prinși în flagrant de comisari. Semn că, practic, ăsta este mersul lucrurilor la Teasc. Și în tot judetul, ca în toată țara. Cu concursul de inchis ochii al primarilor, se aruncă orice, pe unde se poate.

Și cei care ieri au aruncat deșuri pentru consilierul PNL Gheorghe Marinescu au fost identificați și urmează să suporte rigorile legii. După cum se poate observa în cea de-a doua înregistrare video, cei doi bărbați aprind un foc între gunoaiele pe care le-au aruncat și pleacă. Câtă inconștiență! 

Ca idee, uitandu-ne pe pagina de Facebook a PNL Teasc am dat peste postarea asta (click pe imagine, pentru dimensiunea completă). E penultima, din martie, înainte de una din octombrie, în care șeful PNL Dolj, Ștefan Stoica, îndeamnă la vaccinare. Vă dați seama câtă incredere inspiră personajele ăstea?! "Protejăm mediul, împădurim"! Jalnic!

 

 

Adauga comentariu