(VIDEO) Protest spontan la Spitalul Județean Craiova. Cadrele medicale amenință cu blocarea activității

UPDATE: Managerul SJU Craiova, Eugen Georgescu, a promis că o să caute o soluție pentru problemele personalului auxiliar. La rândul lor, angajații amenință ca vor acționa în instanță, daca nu se va gasi vreo solutie. Conducerea unității spitalicești spune că deocamdată nu există fonduri pentru voucherele de vacantă pentru că banii au fost redirecționați spre alte cheltuieli neprevăzute.

//

Este vorba de personal auxiliar, zeci de asistente și infirmiere. Angajați ai celei mai mare unități medicale din Oltenia protestează chiar în aceste momente pe holurile și în curtea SJU Craiova. Paza intervine pentru a aplana situația. Angajații de la pază au cerut întăriri pentru a face față situației critice create.

Jurnaliștii de la Ziarul de Craiova au încercat să ia legătura cu managerul spitalului, însă acesta nu a putut fi contactat.

Protest spontan în această dimineață, la Spitalul Județean din Craiova. Cadrele medicale sunt nemulțumite și acuză conducerea de situația bugetară critică și că nu se asigură necesarul pentru desfășurarea activității.


De asemenea, aceștia spun că nu primesc vouchere de vacanță și amenință cu blocarea activității.

În acest moment, în fața SJU Craiova sunt aproximativ 30 de cadre medicale.

Revenim cu detalii!

Adauga comentariu