(VIDEO) #Rezist la mitingul PSD. Un lider al mișcării și un protestatar din Craiova au fost singurii care au spart uralele de susținere ale mulțimii. “La pușcărie, Dragnea!”

Incidente nesemnificative la mitingul impresionant de susținere a PSD au avut loc la Craiova. Cu toate acestea, doi protestatari cunoscuți au fost prezenți și s-au făcut remarcați în mulțimea de simpatizanți care scandau pro PSD.

Primul dintre ei este deja cunoscut pentru manifestările de protest împotriva actualului Guvern. Cristian Vasile este cel care i-a strigat Vioricăi Dăncilă, la deschiderea anului universitar de la Craiova, “Analfabeto”.

De data aceasta, craioveanul care susține că face parte din mișcarea #Rezist a strigat în fața primăriei lozinci anti-PSD și împotriva liderilor social-democrați.

“La pușcărie Dragnea! Și tu, și Olguța și Olguțiu!’, a scandat bărbatul înainte să fie preluat de un jandarm și condus la dubă.

Și un lider #Rezist a fost prezent la Craiova. Mihai Dide, cunoscut ca fiind cel mai vocal dintre membrii mișcării de protest, i s-a adresat lui Dragnea de la balconul camerei unui hotel situat lângă scena de pe care s-au susținut alocuțiunile. 

“Liviule, la ultimul miting ai luat 3 ani și 6 luni!”, i-a amintit Dide lui Liviu Dragnea, făcând referire la mitingul în alb al PSD din iunie 2018, manifestare la care au participat aproximativ 200.000 de simpatizanți ai social-democraților.

 La scurt timp, Dragnea a primit condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Dragnea nu a ezitat să îi răspundă lui Dide.

“Să nu răgușești, bă!”, a replicat liderul PSD. 

Acesta așteaptă în această perioadă decizia definitivă în dosarul în care este inculpat.

 

Adauga comentariu