(Video) Scandal cu bâte și țevi între două familii de rromi, la Podari. Poliția a intervenit cu peste 30 de oameni, printre care și luptători SAS

Două familii de romi s-au bătut, aseară, în satul Livezi, comuna Podari. Pe fondul consumului de alcool și, se pare, de la niște nemulțumiri legate de pământ, discuțiile s-au aprins și s-a ajuns la o bătaie în toată regula, în care s-a folosit un arsenal întreg de obiecte contondente. Poliția a intervenit cu mai multe echipaje, dar și cu luptători SAS și jandarmi. Lupta de stradă s-a încheiat cu 15 persoane internate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Poliția a intervenit cu efective mărite, aseară, pentru liniștirea spiritelor, lângă Craiova, în comuna Podari, unde mai mulți cetățeni de etnie rromă au încercat să-și facă dreptate într-un conflict. Doljenii s-au bătut cu țevi și bâte, până la apariția oamenilor legii. Mai bine de 30 de angajați ai IPJ Dolj și ai Jandarmeriei au aplanat bătaia.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj, care au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a  două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflitului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante”, a precizat Cosmin Grădinaru, ofițer de presă în cadrul IPJ Dolj.

Scandalul a avut și urmări de natură materială, geamurile unor locuințe și autoturisme, aparținând persoanelor implicate, fiind sparte și avariate. La fața locului au intervenit și angajații ISU Dolj, cu un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă și o autospecială de transport personal și victime multiple din cadrul, dar și două ambulanțe SAJ Dolj.

Deocamdată, nimeni nu a fost reținut. Poițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a identificării tuturor participanților.

https://www.facebook.com/watch/?v=956569901421627&extid=7p5FT2Pwpg4KmdSC

 

 

Adauga comentariu