(VIDEO) Scandări, fluierături și o mulțime de oameni în Piața Mihai Viteazu. Protestatarii au plecat către Calea București

Câteva sute de oameni, majoritatea tineri, s-au adunat în Piața Mihai Viteazu din Craiova. S-a scandat cu putere ”Jos masca”, s-a strigat, s-a fluierat și s-a suflat în vuvuzele. Printre scandări s-a auzit și ”Să vină presa, să-și scoată lesa!” și ”M..e Arahat”. Mulțimea, care pe parcurs s-a mărit, a plecat către Calea București însoțită de forțele de ordine. ”Se strigă ”Libertate, libertate!”” și se fac live-uri cu evenimentul.

Printre manifestanți au putut fi observați și membrii galeriilor de fotbal ale echipelor rivale din oraș, CSU și FCU, care au cerut redeschiderea stadioanelor pentru public. Pe de altă parte, antreprenori din domeniul HoReCa s-au alăturat manifestării, pentru a-și exprima nemulțumirea față de restricțiile de circulație și față de suspendarea activității restaurantelor și cafenelelor. Mulți dintre participanți nu poartă măștile de protecție și, cel mai probabil, vor fi identificați ulterior de oamenii legii și amendați.

Foto cover: Mihai POPESCU

Update: Ora 23.40, Protestatarii se îndreaptă către Craiovița Nouă

 

 

 

Adauga comentariu