(VIDEO) Și-a făcut curaj cu un păhărel înainte sa dea examenul de permis auto. Cum a reacționat polițistul examinator

Emoțiile examenului pentru obținerea permisului auto l-au copleșit pe un doljean de 33 de ani din localitatea Bradesti. Pentru a mai alunga din stresul examinarii la proba practică de conducere, omul s-a cinstit cu puțin alcool, la primele ore ale dimineții.

Doar că, în timpul probei, polițistul examinator și-a dat imediat seama că ceva nu este în regulă cu elevul aflat la volan, asa că l-a tras pe dreapta.

"Vineri, ora 12.30, în timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B, a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică. Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Dolj.

Candidatul turmentat a fost imediat declarat respins la proba practică pentru obținerea permisului. Acesta se poate mândri însă că a marcat o premieră pentru polițiștii doljeni.

Adauga comentariu