(VIDEO) Și-a planificat singur ultimul drum, fără sa știe că nu mai e cale de intoarcere. Un profesionist pe motor s-a dus cu viteză spre moarte în fața prietenilor lui. "Noi ne ascundem lacrimile sub cască!" recunosc cei care ii împărtășeau pasiunea

Daniel Mihăiță Ciobanu a sfârșit astăzi într - un accident tragic din cauza unui șofer care nu l-a văzut și a încercat sa întoarcă fără sa se asigure. L-a izbit în plin și l-a lăsat pe loc fără suflare. Totul s-a întâmplat în fața prietenilor care îl însoțeau în coloană.

Tânărul era cunoscut ca un împătimit al motoarelor, un bun profesionist și un prieten adevărat. Motorul cu care s-a îndreptat astăzi spre moarte îl cumpărase chiar anul acesta și era tare mândru de el. Prietenii spun ca vorbea despre noua achiziție ca despre un copil.

Ieri a postat pe un grup al motocicliștilor craioveni că vrea să plece la Rânca și a întrebat cine i se alătură. În aceasta dimineață, o coloană de mai mulți motocicliști, în frunte cu Daniel, au pornit către ceea ce trebuia să fie încă o aventură din multele pe care le trăiau cu pasiune. Erau mai mult de zece motoare atunci când tânărul a fost izbit în fracțiune de secundă. S-a stins sub privirile neputincioase ale prietenilor.

"Noi ii spuneam Geacă. Avea o geacă foarte frumoasă și eram invidioși. Cu toate acestea nu o purta și de cele mai multe ori ieșea cu motorul echipat doar cu cască. Era un motociclist excelent, grijuliu, unul dintre deschizătorii de coloană, responsabil pentru viețile tuturor celor care îl însoțeau. Asa a fost și acum. Nu ne vine sa credem ca nu mai e. Ne ascundem lacrimile sub cască... ", povestește unul dintre cei mai buni prieteni ai tânărului.

Daniel avea propria afacere cu utilaje și materiale de construcții. O parte din câștigul sau se ducea către pasiunea pentru motoarele de viteză. Pe pagina sa de Facebook mulți prieteni îl atenționau sa fie grijuliu. La fiecare le răspundea același lucru: "Știi ce atent sunt la viteză mare...". Pe ultimul drum, atenția nu a mai contat, iar viteza i-a fost fatală.

Într-o postare pe facebook, tânărul scrisese la descriere "I believe i can fly"

"Băiat cuminte, muncitor, iubitor de animale. Un om cu suflet mare, dar care iubea viteza. În zona în care s-a întâmplat accidentul se circulă frecvent cu 300 km pe oră. Este Raiul pentru cei ca au motociclete de viteză.", recunoaste un alt prieten motociclist.

Într-o postare de pe contul personal de Facebook, se vede cât de bine se pricepea să conducă motorul cu foarte mulți cai putere. "Geacă" ar fi împlinit săptămâna viitoare, pe 13 august, vârsta de 28 de ani. În loc de petrecere, familia și prietenii ii vor face acum pomana.

Comentarii

Radu

07.08.2018 14:19

pacat de familii ... el si multi altii niste INCOSTIENTI... cand mergi cu 150 km/h cum vrei sa te vada ala din masina ??/ te uiti in oglinda nu vezi nimic .... apoi virezi si apare racheta ..... la toti astia care ambaleaza motoarele pe calea Bucuresti noaptea la 2.00 ar trebuii sa uite la poze cu motociclisti morti si fara capete... hai sa fim realisti Geaca mergea in momentul impactului cu peste  150 km/h  

Adauga comentariu