(VIDEO) Un tânăr craiovean fără inhibiții și-a dat jos pantalonii în fața presei. După gestul teribil bărbatul s-a ales cu amendă

Incidentul a avut loc ieri, în centrul orașului Deva. Tânărul a fost surprins în timp ce își dădea pantalonii jos pentru a-și arăta dosul ziariștilor ce documentau un reportaj. Colegul său i-a urmat exemplul, dar cu mai multă pudoare. Amândoi au intrat apoi în sediul firmei la care lucrau. 

În urma publicării imaginilor suprinse de jurnaliștii de la Ziar de Hunedoara, polițiștii au luat măsuri. 

„În urma articolului apărut în data de 7 februarie 2019 în presa hunedoreană, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Deva s-au autosesizat cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, angajat al unei societăți ce își desfășoară activități în municipiul Deva, a săvârșit acte și fapte obscene în fața reporterilor. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă”, a delarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan pentru Ziar de Hunedoara. 

Cei doi tineri filmați cu pantalonii în vine lucrează la o firmă care este cercetată pentru înșelăciune. Agenția a păcălit sute de femei să plătească între 100 de lei şi 400 de euro cu promisiunea că vor deveni fotomodele. În schimb, victimele s-au ales doar cu o fotografie publicată pe site-ul firmei.

 

Adauga comentariu