(VIDEO) Un tânăr teribilist și-a ”luat” șosea, pe DN6 B Craiova-Melinești. A mers mai mult pe contrasens, evitând la ”mustață” coliziunea cu alte mașini

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Căpreni, județul Gorj, a fost filmat, astăzi, în timp ce conducea un autoturism mai mult pe sensul opus de mers, pe DN6B, Craiova-Melinești, prin localitatea Șimnicu de Sus, fără a respecta nicio regulă de circulație. Ca pe ”propria” stradă, șoferul a condus după bunul plac, când pe dreapta, când pe stânga, evitând ”la mustață” impactul cu mașinile care circulau regulamentar. Imaginile, înregistrate de un alt conducător auto care circula în spatele teribilistului, au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Dată fiind conduita șoferului, s-ar fi putut crede că tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. După ce a fost identificat pe raza comunei Goiești, acesta a fost testat de poliție, pentru determinarea eventualului consum de alcool sau a substanțelor cu efect psihoactiv, ambele rezultate au ieșit negative. O explicație plauzibilă ar fi că tânărul butona telefonul mobil în timp ce conducea.

Amendat cu 1160 de lei

Autoturismul în cauză a fost depistat de polițiști în trafic pe DN 6 B, pe raza comunei Goiești. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, județul Gorj. Șoferului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1160 de lei, conform OUG 195/2002 R, privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsura complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, a preciza Mihaela sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa video: Facebook/Oltenia Info Trafic Tube

 

Adauga comentariu