(VIDEO) Zeci de percheziții în Dolj, în această dimineață, la persoane bănuite că au înregistrat fictiv persoane ca fiind vaccinate antiCovid-19

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au descins, în această dimineață, la 36 de domicilii, în Dolj, la persoane bănuite de înșelăciune și fals informatic.

Din informațiile furnizate, în perioada septembrie-octombrie 2021, aproximativ 100 de persoane, din mai multe localități doljene, prin intermediari, ar fi fost înregistrate, în mod nereal, în Registrul Național de Vaccinări, fără ca acestea să fi fost vaccinate.

La acţiune participă și poliţişti ai Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dolj, ai Poliției Municipiului Craiova, Poliției Municipiului Calafat, precum şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Revenim!

UPDATE: Printre localitățile unde au avut loc percheziții se numără Craiova, Seaca de Câmp, Poiana Mare, Băilești și Calafat. Mai multe persoane urmează să fie conduse la audieri.

Adauga comentariu