(Video/Foto) Impact frontal între două autoturisme, la Beharca

Doi bărbați au fost transportați la spital, conștienți, în urma unui accident rutier care a avut loc, azi după-amiază, pe DN 6 Craiova – Filiași, în localitatea Beharca. Două autoturisme s-au lovit frontal și, potrivit reprezentanților ISU Dolj, ambii șoferi au fost răniți, fiind transportați la UPU Craiova. 

În urma impactului, carosabilul a fost acoperit parțial cu ulei scurs de la unul dintre autovehiculele. Traficul a fost dat peste cap și se mergea pe un singur fir, circulația fiind dirijată de agenți de circulație. 

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările care au dus la producerea evenimentului.

Revenim! 

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Filiaşi către Craiova, ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Uricani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
La ora 15:15 se circula cu dificultate pe un singur sens de mers. 

Sursa foto cover: Facebook/INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

 

 

Adauga comentariu