Vitezomanul Tavi - Șeful PLM Craiova a rămas fără permis. Nu-i nimic, poate conduce roaba!

Octavian Mateescu, directorul executiv al Poliției Locale a Municipiului (PLM) Craiova, a rămas fără permisul de conducere. Informația este confirmată oficial. Nu ar fi prima dată, ci a treia. Contravenția a fost săvârșită, zilele trecute, pe un drum public din alt județ. Mateescu ar fi depășit limitele legale de viteză, fapt care a atras consecințele de rigoare.

Din ultima sa declarație de avere, cea din 2020, șeful Localei din Craiova este posesorul unei Dacii Logan din 2005. Mașina sa de serviciu, cea cu care își plimbă inclusiv câinele, în zilele de week-end-uri, ca să-l transporte până la sediul PLM, unde patrupedul este lăsat să zburde prin curte, este o Dacia Duster. Însă, frecvent, este văzut la volanului unui Audi Q5. Ocazional, mai conduce o roabă cu gunoi, pe care o deșertează în curțile craiovenilor, moralizator. De aia a fost supranumit și Tavi ”Mână de Roabă”. Probabil chiar domnia sa semnează scenografia și regia filmulețelor frivole pe care apoi instituția pe care o conduce le postează pe Facebook. Toate numai de laudă. În schimb, refuză să ofere informații la solicitarea presei locale legat și de ceea ce nu apare pe Facebook. PLM Craiova este patronată, nu condusă, de Tavi Mateescu. 

În acest context, avem și dedicația zilei, pe versurile celebrului Mihai Constantinescu, ”Vitezomanul Gică”. Nu insinuăm nimic. Așa e melodia,

”Are succes la fete
Si toate ii zambesc
Cand ii privesc in taina
De el se indragostesc

Dar lui ii place o fata
Si fuge dupa ea
Cu 90 la ora
Asta e parerea mea.

Vitezomanul Gica
Si-a luat masina mica
Rosie ca focul
Sa-i surada norocul (...).”

 

 

 

 

Adauga comentariu