A vrut să fie director, dar a primit un post de SPĂLĂTOREASĂ. Falsa asistentă socială de la Căminul de Bătrâni din Malu Mare se simte nedreptățită că a rămas fără locul de muncă, asta după ce a ieșit la iveală că a fost angajată ilegal trei ani

De la asistent social la SPĂLĂTOREASĂ. Aceste este postul oferit de conducerea centrului de bătrâni din Malu Mare angajatei Ionelia Dumitru, potrivit competențelor și studiilor sale, asupra cărora există suspiciunea că nu ar fi potrivite pentru funcția de asistent social, pe care a ocupat-o aproape 3 ani. Nu doar că nu a acceptat acest loc de muncă pus la dispoziție pentru a rămâne angajată a centrului, ci s-a simțit chiar nedreptățită și a mer să facă sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj.

"Am primit o sesizare de la doamna Ionelia Dumitru, am mers la fața locului și în aceste moment se fac cercetări pentru a vedea dacă cele scrise în sesizare se adeveresc" , a declarat Cătălin Mohora, director ITM Dolj.


În urmă cu aproximativ o lună, cu toate că era în mijlocul unui scandal, Ionelia Dumitru și-a încercat norocul și s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Centrului de Bătrâni din Malu Mare. Asta după ce în prealabil, cu câteva zile înainte de înscriere, renunțase la postul de asistent social și la cel de manager interimar. Alături de ea, la aceeași masă, actualul director interimar, medicul centrului social. Examenul s-a desfășurat în urmă cu o săptămână. Ambele s-au prezentat însă niciuna dintre cele două candidate nu a obținut punctajul ce le-ar fi asigurat postul pus la bătaie.

 
"Au obținut una 21, una 22 la scris. Manager interimar este tot doamna doctor, o să organizăm din nou în perioada urmatoare. Doamna Ionelia se poate înscrie, nu putem să îi interzicem acest drept. Actualul director interimar i-a oferit un alt post, cel de spălătoreasă pentru ca ea nu mai poate să ocupe postul de asistent social pentru că nu are pregătirea necesară" , a adăugat primarul din Malu Mare, Ilie Dodocioiu.

Ionelia Dumitru a ajuns în atenția presei după ce a reușit să ocupe și să primescă ilegal salariu de asistent social și manager interimar al centrului de bătrâni din Malu mare, aproape trei ani. Șiretlicurile angajatei au ieșit la iveală la începutul acestui an din întâmplare. În acest moment se află în concediu medical.

 


Adauga comentariu