A vrut să își dea agoniseala de la munca din Spania pentru a-și salva iubitul de dosar penal. O tânără a încercat să mituiască doi polițiști de la Rutieră.

Totul a început ieri după-amiază, atunci când un șofer a fost tras pe dreapta de doi polițiști de la Biroul Rutier. Cum bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere, autoturismul era neînmatriculat și cu numerele false, cei doi oameni ai legii l-au anunțat că îi vor întocmi dosar penal. Iubita șoferului a încercat însă să îl scape de răspunderea penală promițându-le polițiștilor că îi va recompensa. 

Doar că agenții nu au vrut să audă de nicio “recompensă” și și-au anunțat superiorii care au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul Anticorupție. Femeia s-a ținut de cuvânt și a venit la sediul Biroului Rutier de pe strada Câmpia Islaz cu banii și bunurile promise: un televizor și două telefoane mobile. Doar că, la fața locului au ajuns și ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Dolj care au surprins-o pe femeie în flagrant. Bunurile promise, în valoare de aproximativ 1000 de euro, au fost găsite de ofițerii DGA în mașina indisponibilizată pe care o condusese iubitul acesteia. 

Femeia de 32 de ani, din județul Olt, fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

 


Adauga comentariu