Vulpe ucisă cu lopata de un adolescent de 15 ani, în timp ce era filmat de prietenul său

Filmarea în care o vulpe este lovită cu o lopată și omorâtă cu sânge rece a fost publicată pe rețelele de socializare. Tânărul care a filmat actul de cruzime, un adolescent de 15 ani, îl instigă pe un altul, de aceeași vârstă, să acționeze. Imaginile au fost văzute, aseară, și de polițiștii din cadrul Poliţiei oraș Segarcea - Secţia 14 Poliție Rurală Bârca, care s-au sesizat din oficiu. 

Potrivit oamenilor legii, animalul fusese prins în laț de tatăl băiatului care a ucis-o. ”Polițiștii au stabilit că un minor de 15 ani, împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laț, în curtea locuinței, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Pentru fapta sa, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Adauga comentariu