Weekend plin de evenimente la Craiova. Ce puteți face daca ajungeți in aceste zile in Bănie

Craiova este gazda a doua evenimente importante in acest sfârșit de săptămână. 

Pe 11 si 12 octombrie in Piața Mihai Viteazul vor răsuna vocile unor cunoscuți artiști de muzica ușoara in cadrul evenimentului muzical The Artist Awards.

Pe 11 octombrie vor fi premiați pe scena de la Craiova cei mai cunoscuți influenceri din România iar pe 12 octombrie vor fi premiați artiștii ce vor canta pentru craioveni.

Printre cei care vor concerta se numără Noaptea Târziu, Alina Eremia, Minelii si Dj Buraka Yeter, un Dj si compozitor cunoscut la nivel internațional.

Pe 12 octombrie vor urca pe scena alți cunoscuți cântăreți printre care Antonia, Delia, Carla-s Dream, Inna, Irina rimes, Cristi Minculescu, iar seara se va incheia cu  prestația trupei BUG Mafia. The Artist Awards se afla la prima ediție. 

Cei care vor fi prezenți in Piața Mihai Viteazul din Craiova vor vedea spectacolul pe cele mai mari ecrane led din România  si se vor bucura de momente pirotehnice.

Un alt eveniment care invie Craiova in aceste sfârșit de săptămână este dedicat iubitorilor de câini si nu numai.

Sâmbăta la Craiova o sa concureze cei mai frumoși si pregătiți câini de salvare. Concursul internațional vine sa celebreze 25 de ani de Activitate Chinologica de Salvare. Peste 60 de participanți si-au anunțat prezenta. 

Câinii vor desfășura căutare de urma in zona aeroportului, in pădurea UM de la Aeroport, căutare sub dărâmături in zona ex-abator Podari si isi vor demonstra obedienta si tenacitatea pe stadionul de la Pielești. 

 

 

Adauga comentariu