Weekenduri lucrătoare pentru cei de la Evidența Populației, de alegeri

Pentru ca doljenii să aibă timp să își obțină acte de identitate valabile pentru alegerile prezidențiale la cele două tururi de scrutin ce se vor desfășura pe 10 și 24 noiembrie 2019, lucrătorii de la Evidența Populației vor lucra după un program bine stabilit.
În sâmbetele 9 și 23 noiembrie între 08.00 și 16.00 și duminca pe 10 și 24 între 07.00 și 21.00.


"Persoanele interesate se pot adresa cu cereri la ghişeele serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor ce arondează localitatea acestora de domiciliu, pentru obţinerea actelor de identitate.
Cazurile deosebite ce nu se pot soluţiona la nivelul serviciilor locale din judeţ, pot fi sesizate Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj. Cetăţenii care domiciliază în localităţi arondate  serviciilor locale de evidenţă a persoanelor Bucovăţ, Daneţi, Dobreşti, Goicea, Melineşti, Ostroveni, Rojişte şi Sălcuţa pot obţine acte de identitate numai de la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, deoarece serviciile de profil din aceste localităţi, nu funcţionează în perioada  menţionată mai sus", comunica Directia de Evidenta a Populatiei Dolj.

Adauga comentariu