Zece cupluri s-au cununat la Casa ”Bibescu” în primul weekend în care autoritățile au permis căsătoriile în Parcul ”Romanescu”

Douăzeci de tineri au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă în Casa ”Bibescu” din inima Parcului ”Nicolae Romanescu”. Oficierea căsătoriei civile se poate face, din 10 iulie, în cel mai mare parc din Craiova, inclusiv în zone de aer liber. Nu se percep taxe, iar craiovenii au primit foarte bine inițiativa, care, de altfel, era de multă vreme cerută.

Accesul nu este permis cu autoturismele, însă asta nu este o piedică pentru viitorii miri și invitații lor. Cuplurile pot opta, totuși, spre exemplu, pentru biciclete sau chiar trotinete. Cum parcul este oricum opțiunea multora dintre fotografi și tinerii căsătoriți pentru realizarea albumului de nuntă, căsătoria în parc ”împușcă”, astfel, doi iepuri. În plus, este și un bun promotor pentru oraș, având în vedere că printre nuntași se numără și invitați din toată țara, dar și din străinătate. 

În continuare, craiovenii pot opta și pentru cununia la Casa Căsătoriilor, de pe Calea Unirii, având la îndemână părculețul de la Casa Băniei pentru fotografiile de nuntă.

Adauga comentariu