Zeci de craioveni au sărbătorit în acest an Nunta de Aur. Cu toții au petrecut astăzi în cinstea acestui record. Fiecare cuplu a “adus” cu el secretul longevității în căsnicie

40 de cupluri care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie s-au întâlnit astăzi să petreacă în cinstea tuturor anilor de iubire pe care i-au petrecut împreună. Cu mâncare, dans și voie bună, cuplurile septagenare sau octagenare au petrecut ca la prima tinerețe, ore în șir. 

Ileana și Iosif Popescu au împreună jumătate de secol de căsnicie, dar 53 de ani de când se iubesc. Cu emoție în glas, povestește că soțul a cucerit-o pe când era în liceu și a trebuit să îl aștepte trei ani până ce s-a întors din armată și de la studii.

“Ne-am iubit atât de mult că puteam să îl aștept și mai mult. Trei ani am stat cu gândul unul la celălalt, apoi s-a întors acasă și ne-am căsătorit. A fost un bărbat romantic toată viața și asta a contat foarte mult. Dar cel mai mult a contat faptul că ne-am iubit enorm, o dragoste cum astăzi rar se mai întâlnește. Și după 50 de ani avem aceleași sentimente ca în prima zi. Secretul longevității este să lase fiecare de la el, dar nu atunci când problemele sunt serioase.”, ne-a povestit, cu zâmbetul pe buze, Ileana.

Toți cei prezenți au primit diploma de onoare din partea administrației locale. 


Adauga comentariu