Ziar de Cluj este numarul UNU la trafic pe luna iulie, cu peste 600 000 de cititori unici!

Ziar de Cluj a avut un traseu fulminant in luna iulie doborand orice concurenta. Trafic.ro arata ca, in toata luna iulie, Ziar de Cluj a fost cititi de 604.381 cititori unici, ceea ce duce publicatia noastra pe locul 1, in topul celor mai citite ziare din Cluj-Napoca.

Iata si cine s-a mai calificat in top 3 al audientelor:

"Mesajul meu ramane acelasi: sunt inca prea putini cititori de ziare la Cluj. Ma bucur pentru echipa mea si o felicit, Ziar de Cluj este un ziar influent si citit, dar sunt multe ziare bune la Cluj si prea putin citite.

Este trist sa vezi ca niciun ziar, de fapt, nu sare constant de 30 000 de unici, cand potentialul ar fi de cel putin 100 000 de unici pe zi, la cei 350 000 de locuitori maturi care traiesc in acest oras, si sunt rezervat cand inaintez aceasta cifra. Cititi ziare, dragi clujeni, oricare, dar cititi! A sti ce se intampla in comunitate inseamna sa fii un cetatean mai bun si mai atent la nevoile orasului!", a declarat jurnalistul Liviu Alexa, proprietarul Ziar de Cluj, publicatie care il are ca redactor-sef pe Victor Lungu.

Adauga comentariu